imah > Produk > Set Pancuran > Square Pancuran Siapkeun

Square Pancuran Siapkeun Pabrikan

Ningbo Huanyu Sanitary Ware Co., Ltd. nyaéta produsén profésional sareng eksportir di Cina. Éta gaduh sajarah langkung ti 20 taun dina industri plastik sareng langkung ti 10 taun dina industri saniter. Urang lulus sertifikasi sistem kadali kualitas ISO 9002S dina mimiti 1999. Urang rancang sakabéh produk di Cina. runtuyan Saniter Ware produk urang ngawengku di handap: sirah pancuran, leungeun pancuran, slide rail set, bracket pancuran, selang pancuran, kuadrat pancuran set, témbok pancuran bracket, asesoris pancuran, bidet pancuran, pancuran jeung asesoris kamar mandi, jeung transaksi produk Saniter lianna. dina ramatloka Made in China.

Set pancuran pasagi mangrupikeun séri produk dina set pancuran kami. Alun-alun béda ti desain buleud tradisional. Éta bakal narik para nasabah pikeun janten modél desain di pasar. 201 stainless steel sarta perlakuan Chrome-plated nyieun produk kasampak leuwih ngagurilap, ku set pancuran pasagi sarta keran pasagi, éta pisan tinggi-tungtung.

Dilengkepan mesin suntik palastik komputer-dikawasa anyar; Sistem tés canggih sareng mesin bungkusan blister anu saé, kami tiasa nyayogikeun anjeun produk anu kualitasna sakumaha anu diperyogikeun. Ngeunaan bungkusan, kami saé dina bungkus lepuh sareng kotak warna, tangtosna, urang tiasa nawiskeun sababaraha bungkusan khusus upami palanggan ngagaduhan paménta. Set pancuran pasagi umumna dibungkus dina kotak warna atanapi kotak bodas. Salaku produsén, urang boga puseur molding kami, insinyur ngalaman siap nyieun sagala perbaikan modifikasi dipénta ku anjeun dina waktu anu pohara gancang.
View as  
 
<1>
Mésér produk ti pabrik kami anu disebut Huanyu Sanitary Ware anu mangrupikeun salah sahiji Square Pancuran Siapkeun pabrikan sareng supplier di china. Kualitas Luhur Square Pancuran Siapkeun kami populer sareng jalma anu hoyong kéngingkeun komoditi murah. Kami gaduh seueur teuing produk pikeun nyayogikeun jasa borongan. Anjeun tiasa yakin mésér harga murah ti pabrik kami.