imah > Produk > Selang Pancuran

Selang Pancuran Pabrikan

Ningbo Huanyu Sanitary Ware Limited, produsén profésional tinggi & eksportir di Cina sarta geus di garis plastik pikeun leuwih 20 taun sarta dina industri Saniter Ware pikeun leuwih ti 10 taun, Ogé. kami geus Certified kalawan sistem kontrol kualitas ISO 9002S dina mimiti 1999. urang rancang sakabéh produk na di Cina. Produk kami baris Saniter Ware ngawengku kieu: Pancuran sirah, Pancuran leungeun, slaider rail susunan, Panyekel Pancuran, Pancuran selang, Pancuran set, Pancuran témbok bracket, Pancuran asesoris, Pancuran Bidet, Pancuran & asesoris kamar mandi ogé dagang jeung produk Saniter séjén. on Made in China Website.

hoses pancuran dibagi kana hoses stainless steel sarta hoses PVC, duanana nu bisa dipaké kalawan pancuran jeung bidets. Bahan baku tahan korosi, tahan suhu luhur, sareng antarmuka umum internasional, cocog pikeun kalolobaan produk kamar mandi, panjangna biasana 1.2m / 1.5m / 1.8m, sareng éta ogé tiasa disaluyukeun.

Dilengkepan mesin suntik palastik komputer-dikawasa anyar; Sistem tés canggih sareng mesin bungkusan blister anu saé, kami tiasa nyayogikeun anjeun selang Pancuran kualitas anu diperyogikeun. Ngeunaan bungkusan, kami saé dina bungkus lepuh sareng kotak warna, tangtosna, urang tiasa nawiskeun sababaraha bungkusan khusus upami palanggan ngagaduhan paménta. Salaku produsén, urang boga puseur molding kami, insinyur ngalaman siap nyieun sagala perbaikan modifikasi dipénta ku anjeun dina waktu anu pohara gancang.
Pindah sareng Huanyu, pilihan pangsaéna anjeun
View as  
 
<1>
Mésér produk ti pabrik kami anu disebut Huanyu Sanitary Ware anu mangrupikeun salah sahiji Selang Pancuran pabrikan sareng supplier di china. Kualitas Luhur Selang Pancuran kami populer sareng jalma anu hoyong kéngingkeun komoditi murah. Kami gaduh seueur teuing produk pikeun nyayogikeun jasa borongan. Anjeun tiasa yakin mésér harga murah ti pabrik kami.