imah > Produk > Sirah Pancuran

Sirah Pancuran Pabrikan

Ningbo Huanyu Sanitary Ware Limited, produsén profésional tinggi & eksportir di Cina sarta geus di garis plastik pikeun leuwih 20 taun sarta dina industri Saniter Ware pikeun leuwih ti 10 taun, Ogé. kami geus Certified kalawan sistem kontrol kualitas ISO 9002S dina mimiti 1999. urang rancang sakabéh produk na di Cina. Produk kami baris Saniter Ware ngawengku kieu: Pancuran sirah, Pancuran leungeun, slaider rail susunan, Panyekel Pancuran, Pancuran selang, Pancuran set, Pancuran témbok bracket, Pancuran asesoris, Pancuran Bidet, Pancuran & asesoris kamar mandi ogé dagang jeung produk Saniter séjén. on Made in China Website.

produk utama urang téh huluna pancuran, nu utamana dibagi kana huluna pancuran leungeun jeung huluna pancuran overhead. Simkuring boga ratusan produk pikeun anjeun milih ti. Bahan baku utama nyaéta plastik ABS kualitas luhur, résistansi suhu luhur, panganteur universal, cocog pikeun kalolobaan kulawarga, garansi dua taun. Upami anjeun ngagaduhan syarat, sapertos kasehatan, tekanan, hemat cai, filtrasi, sareng sajabana, wilujeng sumping konsultasi, sareng kami daék nyayogikeun anjeun naséhat profésional.

Kami gaduh kamampuan anu kuat pikeun ngembangkeun rupa-rupa produk anyar dina sagala rupa ukuran sareng spésifikasi pikeun para nasabah langkung lami pilihan anu béda dina syarat anu béda. Kualitas luhur sirah pancuran dijamin ku téknologi canggih, alat-alat modern, jeung kontrol kualitas dina unggal tahapan produksi. Kalayan visi manajemén urang sareng pertumbuhan anu terus-terusan, produkna laris di pasar global, anu ngagaduhan reputasi anu saé. bisnis urang specializes di R&D, OEM, ODM.
Pindah sareng Huanyu, pilihan pangsaéna anjeun

View as  
 
Mésér produk ti pabrik kami anu disebut Huanyu Sanitary Ware anu mangrupikeun salah sahiji Sirah Pancuran pabrikan sareng supplier di china. Kualitas Luhur Sirah Pancuran kami populer sareng jalma anu hoyong kéngingkeun komoditi murah. Kami gaduh seueur teuing produk pikeun nyayogikeun jasa borongan. Anjeun tiasa yakin mésér harga murah ti pabrik kami.