imah > Produk > Asesoris Pancuran

Asesoris Pancuran Pabrikan

Ningbo Huanyu Sanitary Ware Limited, produsén profésional tinggi & eksportir di Cina sarta geus di garis plastik pikeun leuwih 20 taun sarta dina industri Saniter Ware pikeun leuwih ti 10 taun, Ogé. kami geus Certified kalawan sistem kontrol kualitas ISO 9002S dina mimiti 1999. urang rancang sakabéh produk na di Cina. Produk kami baris Saniter Ware ngawengku kieu: Pancuran sirah, Pancuran leungeun, slaider rail susunan, Panyekel Pancuran, Pancuran selang, Pancuran set, Pancuran témbok bracket, Pancuran asesoris, Pancuran Bidet, Pancuran & asesoris kamar mandi ogé dagang jeung produk Saniter séjén. on Made in China Website.

Asesoris pancuran kami kalebet kurung témbok, pembagi cai, panangan pancuran, kurung rod pancuran, sareng kurung pancuran. Bahan baku anu kami anggo sadayana CHIMEI, anu mangrupikeun salah sahiji 500 perusahaan paling luhur di Cina, sareng kami nganggo plating krom pikeun perawatan permukaan. Sadaya asesoris urang tiasa dijual nyalira. Konsumén bakal mésér nurutkeun pasar lokal.

Dilengkepan mesin suntik palastik komputer-dikawasa anyar; sistem nguji canggih tur mesin bungkusan molotok alus, kami bisa nyadiakeun Anjeun asesoris pancuran kualitas sakumaha diperlukeun. Ngeunaan bungkusan, kami saé dina bungkus lepuh sareng kotak warna, tangtosna, urang tiasa nawiskeun sababaraha bungkusan khusus upami palanggan ngagaduhan paménta. Salaku produsén, urang boga puseur molding kami, insinyur ngalaman siap nyieun sagala perbaikan modifikasi dipénta ku anjeun dina waktu anu pohara gancang.
View as  
 
<1>
Mésér produk ti pabrik kami anu disebut Huanyu Sanitary Ware anu mangrupikeun salah sahiji Asesoris Pancuran pabrikan sareng supplier di china. Kualitas Luhur Asesoris Pancuran kami populer sareng jalma anu hoyong kéngingkeun komoditi murah. Kami gaduh seueur teuing produk pikeun nyayogikeun jasa borongan. Anjeun tiasa yakin mésér harga murah ti pabrik kami.