imah > Produk > Pancuran Rel > Babak Pancuran Rail

Babak Pancuran Rail Pabrikan

Ningbo Huanyu Sanitary Ware Limited, produsén profésional tinggi & eksportir di Cina sarta geus di garis plastik pikeun leuwih 20 taun sarta dina industri Saniter Ware pikeun leuwih ti 10 taun, Ogé. kami geus Certified kalawan sistem kontrol kualitas ISO 9002S dina mimiti 1999. urang rancang sakabéh produk na di Cina. Produk kami baris Saniter Ware ngawengku saperti kieu: Pancuran sirah, Pancuran leungeun, slaider rail susunan, Panyekel Pancuran, Pancuran selang, Pancuran set, Pancuran témbok bracket, Pancuran asesoris, Pancuran Bidet, Bulat pancuran rail Pancuran & asesoris kamar mandi ogé dagang jeung lianna. produk sanitary ware on Made in China Website.

Ngeunaan rel pancuran Babak, urang gaduh seueur gaya anu béda. Anu paling klasik nyaéta rod "7" anu kami jual. Simkuring gaduh tilu jenis rel pancuran nu bisa ngaropéa nurutkeun sarat customer. Kahiji nyaeta 201 stainless steel, Chrome-plated. Anu kadua nyaéta 304 stainless steel chrome plating. Bahan katilu nyaéta kuningan. Perawatan permukaan ogé tiasa disaluyukeun.

Dilengkepan mesin suntik palastik komputer-dikawasa anyar; Sistem tés canggih sareng mesin bungkusan lepuh anu saé, kami tiasa nyayogikeun anjeun rel pancuran anu kualitas
sakumaha diperlukeun. Ngeunaan bungkusan, kami saé dina bungkus lepuh sareng kotak warna, tangtosna, urang tiasa nawiskeun sababaraha bungkusan khusus upami palanggan ngagaduhan paménta. Salaku produsén, urang boga puseur molding kami, insinyur ngalaman siap nyieun sagala perbaikan modifikasi dipénta ku anjeun dina waktu anu pohara gancang.

View as  
 
<1>
Mésér produk ti pabrik kami anu disebut Huanyu Sanitary Ware anu mangrupikeun salah sahiji Babak Pancuran Rail pabrikan sareng supplier di china. Kualitas Luhur Babak Pancuran Rail kami populer sareng jalma anu hoyong kéngingkeun komoditi murah. Kami gaduh seueur teuing produk pikeun nyayogikeun jasa borongan. Anjeun tiasa yakin mésér harga murah ti pabrik kami.