imah > Produk > Sirah Pancuran > Overhead Pancuran Kepala

Overhead Pancuran Kepala Pabrikan

Ningbo Huanyu Sanitary Ware Limited, produsén profésional tinggi & eksportir di Cina sarta geus di garis plastik pikeun leuwih 20 taun sarta dina industri Saniter Ware pikeun leuwih ti 10 taun, Ogé. kami geus Certified kalawan sistem kadali kualitas ISO 9002S dina mimiti 1999. urang rancang sakabéh produk na di Cina. Produk kami baris Saniter Ware ngawengku kieu: Pancuran sirah, overhead pancuran sirah, Pancuran leungeun, slaider rail susunan, Panyekel Pancuran, Pancuran selang, Pancuran set, Pancuran témbok bracket, Pancuran asesoris, Pancuran Bidet, Pancuran & asesoris kamar mandi ogé dagang jeung produk Saniter séjén on Made in China Website.

Sirah pancuran overhead mangrupikeun produk utama urang. Simkuring gaduh leuwih ti 80 produk dina sagala rupa wangun pikeun konsumén milih ti. Kahirupan rak produk urang dua taun, tapi hirup jasa bisa ngahontal 5-10 taun. Éta bisa dibeuli misah, sarta ogé bisa dipaké kalawan leungeun pancuran jeung kolom pancuran. Bahan baku anu dianggo dina sagala gaya nyaéta plastik énggal. Ngeunaan perawatan permukaan, gaya klasik urang sadayana dilapis krom, tapi upami anjeun hoyong ngaropea, urang ogé tiasa ngalakukeunana.

Kami gaduh kamampuan anu kuat pikeun ngembangkeun rupa-rupa produk anyar dina sagala rupa ukuran sareng spésifikasi pikeun para nasabah langkung lami pilihan anu béda dina syarat anu béda. Kualitas produk anu luhur dijamin ku téknologi canggih, alat modéren, sareng kontrol kualitas dina unggal tahap produksi. Kalawan visi manajemén urang jeung tumuwuhna terus, sirah pancuran overhead ngajual ogé di pasar global, nu geus earned hiji reputasi alus teuing. bisnis urang specializes di R&D, OEM, ODM.
Pindah sareng Huanyu, pilihan pangsaéna anjeun.
View as  
 
Mésér produk ti pabrik kami anu disebut Huanyu Sanitary Ware anu mangrupikeun salah sahiji Overhead Pancuran Kepala pabrikan sareng supplier di china. Kualitas Luhur Overhead Pancuran Kepala kami populer sareng jalma anu hoyong kéngingkeun komoditi murah. Kami gaduh seueur teuing produk pikeun nyayogikeun jasa borongan. Anjeun tiasa yakin mésér harga murah ti pabrik kami.