imah > Produk > Sirah Pancuran > Sirah Pancuran Leungeun > Pancuran Handheld Rumah Tangga Lima Fungsi
Pancuran Handheld Rumah Tangga Lima Fungsi
  • Pancuran Handheld Rumah Tangga Lima FungsiPancuran Handheld Rumah Tangga Lima Fungsi

Pancuran Handheld Rumah Tangga Lima Fungsi

Ieu Rumah Tangga Lima-Fungsi Handheld Pancuran Lima métode outlet cai bisa switched dina will pikeun minuhan kaperluan béda sakabeh kulawarga

model:HY-043

Kirim surélék Panalungtikan

Panjelasan Produk

Grosir Rumah Tangga Lima-Fungsi Handheld Pancuran Pabrik


1.Produk bubuka

kami nyayogikeun Pancuran Genggam Rumah Tangga Lima Fungsi krom kualitas luhur kalayan Garansi 2 taun. teguh jeung awét. Kami geus komitmen ka Saniter Ware pikeun 10 taun, sarta konsumén urang aya di sagala rupa wewengkon di dunya. Kami ngarepkeun janten pasangan jangka panjang anjeun di Cina.

2. Parameter Produk (Spésifikasi)

Ngaran

Pancuran Handheld Rumah Tangga Lima Fungsi

merek

HUANYU

Nomer modél

HY-043

Diaméter beungeut

100 mm

Fungsi

5 Fungsi

Bahan

ABS

Beungeut

Chromed

Tekanan Gawé

0.05-1.6Mpa

Tés segel

1.6 ± 0.05Mpa sareng 0.05 ± 0.01Mpa, tetep 1 mnt, teu aya bocor

Laju Ngalir

≤12L/Min

Plating

Uji semprot uyah asam≥24 atanapi 48 jam

Disaluyukeun

OEM & ODM disambut


3.Product Feature Jeung Aplikasi

Rumah Tangga Lima-Fungsi Handheld Pancuran, cocog pikeun sagala jinis kamar mandi, euweuh urusan di imah, hotél, atawa tempat séjén butuh parabot pancuran.

4. Rincian Produk

Rumah Tangga Lima-Fungsi Pancuran Genggam Anyar plastik ABS, non-toksik, résistansi maké alus, résistansi suhu luhur, alus ledakan-bukti
Multi-fungsi adjustment lima-speed, gently flip nu ngawelah gear, pindah modeu béda dina will.
Ukuran panganteur standar internasional G1/2.



5. Product Kualifikasi

Upami anjeun peryogi langkung seueur sertifikasi sapertos ACS, SASO, Jsb., Kami bungah nawiskeun bantosan ka anjeun.



6. Nganteurkeun, Pengiriman barang Jeung porsi

Urang bakal milih cara pangalusna nurutkeun requests customer.
1. Ku Air, ka bandara dituduhkeun.
2. Ku Express (FedEx, UPS, DHL, TNT, EMS), ka alamat dituduhkeun.
2. Ku Laut, ka palabuhan laut anu dituduhkeun.

porsi:



7. FAQ

Q. Naon jenis perusahaan kami?
Kami mangrupikeun perusahaan dagang sareng ogé gaduh pabrik nyalira.
Perusahaan kami aya di Cixi, Ningbo, anu caket pisan sareng Hangzhou Bay Cross-sea Bridge. Butuh waktu 1 jam nganggo Mobil ti Hangzhou, sareng 2 jam nganggo mobil ti Shanghai.
 
Q. Naha anjeun gaduh klaim sareng kumaha anjeun nungkulanana?
Lamun masalah ti kami designã € soratchã € leakage jeung bungkusan misalna, urang bakal nanggung jawab pinuh.
Lamun masalah tina angkutan, urang bisa nyadiakeun laporan ragrag Turun Test, mantuan ngaku pikeun parusahaan pengiriman barang.
Upami aya produk cacad kalayan jumlah anu alit, kami bakal ngirim pikeun ngagentos dina urutan salajengna salaku gambar atanapi vedio anjeun.
 
Q.How pikeun mastikeun kualitas produk?
Bahan Garansi:Sadaya bahan produk ngagunakeun 757/707 plastik ABS seger.
Jaminan Permukaan: 100% Inspeksi pikeun ngahindarkeun goresan, leungit plating, ngadamel beberesih permukaan tanpa aya titik.
Jaminan Pamakéan: Uji dina tekanan cai 0.5MPa, pastikeun unggal sirah pancuran tiasa dianggo saé tanpa aya bocor.
Jaminan Aman: Anggo ABS sareng bahan karét anu séhat, pikeun nyegah polusi cai tina bahan éta
 
Q. Ngeunaan Sampel
Kami pleased nyadiakeun sampel bebas ka customer, sarta ogé jumlah leutik urutan sidang katampi, tapi kami miharep anjeun bisa nanggung fee angkutan, sarta eta bisa motong sakali anjeun nempatkeun pesenan.


panas Tags: Pancuran Genggam Rumah Tangga Lima Fungsi, Pabrikan, Grosir, Cina, Harga, Pabrik, Pemasok

patali Kategori

Kirim surélék Panalungtikan

Mangga Ngarasa Luncat ka masihan panalungtikan anjeun dina formulir di handap. Urang bakal ngawalon anjeun 24 jam.