imah > Produk > Set Pancuran > Datar Pancuran Set

Datar Pancuran Set Pabrikan

Ningbo Huanyu Sanitary Ware Limited, produsén profésional tinggi & eksportir di Cina sarta geus di garis plastik pikeun leuwih 20 taun sarta dina industri Saniter Ware pikeun leuwih ti 10 taun, Ogé. kami geus Certified kalawan sistem kontrol kualitas ISO 9002S dina mimiti 1999. urang rancang sakabéh produk na di Cina. Produk kami baris Saniter Ware ngawengku kieu: Pancuran sirah, Pancuran leungeun, slaider rail susunan, Panyekel Pancuran, Selang Pancuran, Datar Pancuran set, Pancuran témbok bracket, Pancuran asesoris, Pancuran Bidet, Pancuran & asesoris kamar mandi ogé dagang jeung ware Saniter lianna produk on Made in China Website.

Bentuk set pancuran datar nyaéta kombinasi kuadrat sareng buleud. Éta tiasa cocog sareng pancuran naon waé sareng éta bakal cocog pisan. Desain chrome-plated tina 201 stainless steel bakal nyieun umur rak leuwih panjang.

Kami gaduh kamampuan anu kuat pikeun ngembangkeun rupa-rupa produk anyar dina sagala rupa ukuran sareng spésifikasi pikeun para palanggan anu langkung lami sarat anu béda dina sarat anu béda. Kualitas luhur set pancuran datar nyaéta kualitas canggih, unggal téhnologi jeung kualitas set pancuran datar nyaéta tahap produksi maju. Kalayan visi manajemén urang sareng pertumbuhan anu terus-terusan, produkna laris di pasar global, anu ngagaduhan reputasi anu saé. bisnis urang specializes di R&D, OEM, ODM.
Pindah sareng Huanyu, pilihan pangsaéna anjeun
View as  
 
<1>
Mésér produk ti pabrik kami anu disebut Huanyu Sanitary Ware anu mangrupikeun salah sahiji Datar Pancuran Set pabrikan sareng supplier di china. Kualitas Luhur Datar Pancuran Set kami populer sareng jalma anu hoyong kéngingkeun komoditi murah. Kami gaduh seueur teuing produk pikeun nyayogikeun jasa borongan. Anjeun tiasa yakin mésér harga murah ti pabrik kami.