imah > Produk > Sirah Pancuran > Sirah Pancuran Leungeun > ABS palastik lima-fungsi Pancuran leungeun
ABS palastik lima-fungsi Pancuran leungeun
  • ABS palastik lima-fungsi Pancuran leungeunABS palastik lima-fungsi Pancuran leungeun
  • ABS palastik lima-fungsi Pancuran leungeunABS palastik lima-fungsi Pancuran leungeun
  • ABS palastik lima-fungsi Pancuran leungeunABS palastik lima-fungsi Pancuran leungeun

ABS palastik lima-fungsi Pancuran leungeun

Pancuran Pancuran Tangan Lima-Fungsi ABS Ieu sanés pancuran anu tekanan, cocog pikeun tekanan cai normal, caina lemes, henteu aya rasa tingling, sareng pancuran langkung nyaman.

model:HY-041

Kirim surélék Panalungtikan

Panjelasan Produk

Mésér Pancuran Tangan Lima Fungsi Plastik ABS ti Pabrikan Cina


1.Produk bubuka

kami nyayogikeun palastik ABS Lima-Fungsi Hand Shower krom kualitas luhur sareng Garansi 2 taun. Kami geus komitmen ka Saniter Ware pikeun 10 taun, sarta konsumén urang aya di sagala rupa wewengkon di dunya. Kami ngarepkeun janten pasangan jangka panjang anjeun di Cina.

2. Parameter Produk (Spésifikasi)


Ngaran

ABS palastik Lima-Fungsi Hand Pancuran

merek

HUANYU

Nomer modél

HY-041

Diaméter beungeut

105 mm

Fungsi

5 Fungsi

Bahan

ABS

Beungeut

Chromed

Tekanan Gawé

0.05-1.6Mpa

Tés segel

1.6 ± 0.05Mpa sareng 0.05 ± 0.01Mpa, tetep 1 mnt, teu aya bocor

Laju Ngalir

≤12L/Min

Plating

Uji semprot uyah asam≥24 atanapi 48 jam

Disaluyukeun

OEM & ODM disambut


3.Product Feature Jeung Aplikasi

ABS palastik Lima-Fungsi Hand Pancuran, cocog pikeun sagala jinis mandi, euweuh urusan di imah, hotél gancang, atawa tempat séjén butuh parabot pancuran.

4. Rincian Produk

Plastik ABS Pancuran Tangan Lima Fungsi Pancuran ABS Anyar, henteu beracun, résistansi ngagem saé, résistansi suhu luhur, tahan ledakan anu saé
Multi-fungsi adjustment lima-speed, gently flip nu ngawelah gear, pindah modeu béda dina will.
Ukuran panganteur standar internasional.



5.Kualifikasi produk

Upami anjeun peryogi langkung seueur sertifikasi sapertos ACS, SASO, Jsb., Kami bungah nawiskeun bantosan ka anjeun.



6. Nganteurkeun, Pengiriman barang Jeung porsi

Urang bakal milih cara pangalusna nurutkeun requests customer.
1. Ku Air, ka bandara dituduhkeun.
2. Ku Express (FedEx, UPS, DHL, TNT, EMS), ka alamat dituduhkeun.
2. Ku Laut, ka palabuhan laut anu dituduhkeun.

porsi:



7. FAQ

Q. Naon jenis perusahaan kami?
Kami mangrupikeun perusahaan dagang sareng ogé gaduh pabrik nyalira.
Perusahaan kami aya di Cixi, Ningbo, anu caket pisan sareng Hangzhou Bay Cross-sea Bridge. Butuh waktu 1 jam nganggo Mobil ti Hangzhou, sareng 2 jam nganggo mobil ti Shanghai.
 
Q. Naha anjeun ngagaduhan klaim sareng kumaha anjeun nungkulanana?
Lamun masalah ti kami designã € soratchã € leakage jeung bungkusan misalna, urang bakal nanggung jawab pinuh.
Lamun masalah tina angkutan, urang bisa nyadiakeun laporan ragrag Turun Test, mantuan ngaku pikeun parusahaan pengiriman barang.
Upami aya produk cacad kalayan jumlah anu alit, kami bakal ngirim pikeun ngagentos dina urutan salajengna salaku gambar atanapi vedio anjeun.
 
Q.How pikeun mastikeun kualitas produk?
Bahan Garansi:Sadaya bahan produk ngagunakeun 757/707 plastik ABS seger.
Jaminan Permukaan: 100% Inspeksi pikeun ngahindarkeun goresan, leungit plating, ngadamel beberesih permukaan tanpa aya titik.
Jaminan Pamakéan: Uji dina tekanan cai 0.5MPa, pastikeun unggal sirah pancuran tiasa dianggo saé tanpa aya bocor.
Jaminan Aman: Anggo ABS sareng bahan karét anu séhat, pikeun nyegah polusi cai tina bahan éta
 
Q. Ngeunaan Sampel
Kami pleased nyadiakeun sampel bebas ka customer, sarta ogé jumlah leutik urutan sidang katampi, tapi kami miharep anjeun bisa nanggung fee angkutan, sarta eta bisa motong sakali anjeun nempatkeun pesenan.


panas Tags: Pancuran Leungeun Lima Fungsi Plastik ABS, Pabrikan, Grosir, Cina, Harga, Pabrik, Pemasok

patali Kategori

Kirim surélék Panalungtikan

Mangga Ngarasa Luncat ka masihan panalungtikan anjeun dina formulir di handap. Urang bakal ngawalon anjeun 24 jam.