imah > Tentang Kami >Profil Perusahaan

Profil Perusahaan

Ningbo Huanyu Sanitary Ware Limited.


Ningbo Huanyu Sanitary Ware Limited. tim energetic sarta profésional fokus kana produk mandi utamana dina produk pancuran: sirah pancuran, set pancuran, selang pancuran, rel ngageser.


Kami di kota Cixi dimana rébuan pancuran sirah sareng pabrik selang di dieu, kalolobaanana mangrupikeun pabrik kulawarga dina 10 pagawé, kauntungan kami nyaéta ngajaga hubungan anu saé sareng kalolobaan pabrik di dieu sareng ngabantosan aranjeunna ngékspor produk ka dunya, tangtosna urang ogé mantuan customer pikeun manggihan harga pangalusna di dieu. Tong hariwang ngeunaan kualitas, kami gaduh sistem pamariksaan anu ketat pikeun ngajamin kualitasna. Kami parantos aya dina jalur ieu langkung ti 10 taun, janten kami terang fokus kana krom, bocor, rarasaan parobahan fungsi sareng saterasna.


Urang ogé boga departemén design urang sorangan, upami anjeun hoyong mendesain sirah pancuran anyar atanapi hoyong muka kapang keur pancuran ayeuna tapi motong biaya, ngan manggihan kami, coba mendesain kapang harga pangalusna keur anjeun.




Aplikasi Produk
Kamar mandi kulawarga, kamar mandi hotél, kamar mandi ...

Sertipikat kami
ACS, Rohs, Reach, CE/

Parabot Produksi
240 sét mesin suntik molding,
30 susunan pancuran selang mesin
8 sét mesin packing


Pasar Produksi
EU, Wétan Tengah, Amérika Kidul, Asia Tenggara